-Tämä ruoka ei kenties ole maailman esteettisin kuvattava, mutta se on kyllä äärimmäisen nopea, helppo ja herkullinen arkiruoka, jonka pyöräyttää hetkessä sellaiseen tilanteeseen, jossa kaivataan jotain täyttävää nopeasti.
-Tämän reseptin tapauksessa gnocchi tarkoittaa kaupan valmisruokahyllyiltä löytyviä perunagnoccheja, ei gnocchi-nimistä pastaa.
-Reseptillä tulee neljä annosta.
Aikaa kuluu valmistukseen n. 40 min, josta aktiivista valmistamista n. 20 min.
Kannattaa tarkistaa, että puhtaina löytyvät ainakin:
-uunivuoka
-paistinpannu
-leikkuuveitsi ja -lauta
-kulho
-pari lastaa
-desimitta
(-valkosipulipuristin)
Ainekset:
-500g perunagnoccheja
-1 pkt nyhtökauraa
-400-500g tomaattimurskaa
-1 prk pesto arrabbiataa
-2,5 dl kaurakermaa
-150g juustoraastetta
-1 sipuli
-3 valkosipulinkynttä
-mustapippurirouhetta
-1 dl vettä
-öljyä paistamiseen
Valmistus:
-Silppua sipuli keskikokoiseksi silpuksi.
-Kuullota sipulisilppua paistinpannulla öljyssä ja laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Hetken päästä lisää nyhtökaura ja paista sitä sipulien kanssa hetki.
-Lisää sipulien sekaan tomaattimurska, pesto arrabbiata, vesi ja gnocchit. Purista tai silppua valkosipulinkynnet sekaan. Mausta mustapippurilla ja lämmitä porisevaksi.
-Sekoita juustoraaste ja kerma kulhossa.
-Kumoa paistinpannun sisältö uunivuokaan. Lusikoi juusto-kermaseos suurin piirtein tasaiseksi kerrokseksi pinnalle.
-Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna lopuksi asettua ja jäähtyä n. 5 min.
-Nom.
-Tämän reseptin tapauksessa gnocchi tarkoittaa kaupan valmisruokahyllyiltä löytyviä perunagnoccheja, ei gnocchi-nimistä pastaa.
-Reseptillä tulee neljä annosta.
Aikaa kuluu valmistukseen n. 40 min, josta aktiivista valmistamista n. 20 min.
Kannattaa tarkistaa, että puhtaina löytyvät ainakin:
-uunivuoka
-paistinpannu
-leikkuuveitsi ja -lauta
-kulho
-pari lastaa
-desimitta
(-valkosipulipuristin)
Ainekset:
-500g perunagnoccheja
-1 pkt nyhtökauraa
-400-500g tomaattimurskaa
-1 prk pesto arrabbiataa
-2,5 dl kaurakermaa
-150g juustoraastetta
-1 sipuli
-3 valkosipulinkynttä
-mustapippurirouhetta
-1 dl vettä
-öljyä paistamiseen
Valmistus:
-Silppua sipuli keskikokoiseksi silpuksi.
-Kuullota sipulisilppua paistinpannulla öljyssä ja laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Hetken päästä lisää nyhtökaura ja paista sitä sipulien kanssa hetki.
-Lisää sipulien sekaan tomaattimurska, pesto arrabbiata, vesi ja gnocchit. Purista tai silppua valkosipulinkynnet sekaan. Mausta mustapippurilla ja lämmitä porisevaksi.
-Sekoita juustoraaste ja kerma kulhossa.
-Kumoa paistinpannun sisältö uunivuokaan. Lusikoi juusto-kermaseos suurin piirtein tasaiseksi kerrokseksi pinnalle.
-Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna lopuksi asettua ja jäähtyä n. 5 min.
-Nom.
(Sovellettu resepti Chocochilin reseptistä.)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti